تیپاکس به عنوان اولین و بزرگترین پست خصوصی کشور، جایگاه و منزلت این صنعت را در خارج از مرزهای ایران ارتقا بخشیده و به کیفیت آنچه که تاریخ سرزمینمان به یاد دارد میخواهد خدمت در شان و لیاقت مردممان را ارائه کند. دکتر مهرداد فاخر مدیرعامل تیپاکس، در آستانه ورود به ۶۰ سالگی این شرکت در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: در شرایطی که ارتباطات در جهان به سمت و سوی توسعه گام برمیداشت و ایرانیان در یک فضای محدود ارتباطی، ارسال بستهها و محمولههای خود را با عنوان «بار» از طریق باربریهای سنتی در گاراژهایی که در دروازههای شهر مستقر شده بودند انجام میدادند، «تیپاکس» به عنوان یک آژانس و
کوریر سرویس کوچک با هدف جابجایی مرسولات پستی برای ارسال و دریافت امانات مردم از تهران به چند شهر بندری و مرزی، تاسیس شد. وی افزود: حدود ۶۰سال پیش، در حالی که دنیا درحال تجربه وقایع جالبی در حوزه ارتباطات ازجمله فرستادن نخستین انسان به فضا، اختراع و تولید تلویزیون رنگی، عبور اولین کابل تلفن بین دو قاره اروپا و امریکا ( دو کشور انگلستان و ایالات متحده) از طریق آبهای اقیانوس اطلس، ارتباط دو کامپیوتر ابتدایی در آزمایشگاه به هم و ...بود، در ایران نیز بعد از ملی شدن صنعت نفت ، کمکم تقویت زیرساختهای ارتباطی آغاز و تلویزیون شروع به کار کرد. به گفته مدیرعامل تیپاکس، بررسی تصاویر به جا مانده از تهران و ایرانِ ۶۰سال پیش، اظهارات افرادی که آن دوران را تجربه کرده اند و رویدادهایی که در تاریخ کموبیش ثبت شده است، حاکی از آن است که ارتباطات در آن زمان در ایران بیشتر به مسافرت های بسیار سخت و طاقتفرسای ایرانیان محدود میشد. اما در شرایطی که ارتباطات در جهان به سمت و سوی توسعه گام برمی داشت و ایرانیان در یک فضای محدود ارتباطی، ارسال بسته ها و محموله های خود را با عنوان «بار» از طریق باربریهای سنتی در گاراژهایی که در دروازههای شهر مستقر شده بودند انجام می دادند، «تیپاکس» به عنوان یک آژانس و کوریر سرویس کوچک با هدف جابجایی مرسولات پستی برای ارسال و دریافت امانات مردم از تهران به چند شهر بندری و مرزی، تاسیس شد.
دکتر فاخر یادآور شد: با وجود سختی های زیاد، تیپاکس کمکم بزرگتر شد و توانست برای رسالت خود یعنی جابجایی مرسولات، جایگاهی مشخص ایجاد کند. جایگاهی که در آن زمان بسیار شکننده بود و بقای آن در مقابل تغییرات و تنشهای وارده از طرف دولت، رقبا و وضعیت بازار مشروط به محدود ماندن بود. این محدودیت باعث شد تا بخش عمدهای از عمر این شرکت در سطح بسیار کوچک و تحت پوشش جابجایی و حمل مرسولات سپری شود.
مدیرعامل تیپاکس افزود: محدودیت ها ادامه داشت تا آنکه رشد سریع تجارت الکترونیک در جهان، به ایران نیز تسری پیدا کرد و صنعت ارتباطات، تغییرات جدیدی را به خود دید. این تغییرات، بهترین فرصت بود تا تیپاکس که سالها در انتظار این روزها بود از فرصت ایجاد شده استفاده کرده و علاوه بر به کارگیری فناوریهای نو و تئوری های جدید دنیای دیجیتال، شبکه خود را توسعه دهد.
وی با اشاره به اینکه تیپاکس برای حفظ و تثبیت جایگاه برتر خود درمیان بنگاههای خصوصی و بینالمللی، از تجارب خود استفاده کرد تا در رتبه برتر بماند، گفت: این درحالی بود که شرط ماندن در کورس رقابت، به روز بودن و پویایی بود. در دهه اخیر آنچه رقبا و همکاران تیپاکس به آن اذعان دارند این است که تیپاکس در انتظار تغییرات نبوده و نیست بلکه تغییر را ایجاد و وارد صنعت پست کشور میکند و با اینکه این تغییر و به روزرسانی، هزینههای گزافی را دارد اما تیپاکس برای حفظ پیشرو بودن آن را ضروری و لازم می داند.
دکتر فاخر با تاکید بر اینکه امیدواریم با همین سرعت رشد و توسعه بتوانیم به عنوان اولین و بزرگترین پست خصوصی کشور، جایگاه و منزلت این صنعت را در خارج از مرزهای ایران نیز ارتقا بخشیده و به کیفیت آنچه که تاریخ سرزمینمان به یاد دارد بتوانیم خدمت در شان و لیاقت مردممان را ارائه کنیم، خاطرنشان کرد: اینک در آستانه ورود به ۶۰ سالگی تیپاکس، می خواهم به تمام خانواده این شرکت، چه مشاوران کهنهکار، کارآزموده و با تجربه و چه به بدنه جوان، خلاق و هوشمند تیپاکس تبریک بگویم چرا که این موفقیت، این پایداری و این رشد مداوم جز با همراهی ۳۰۰۰ نفر همکار همدل در قالب بیش از ۳۵۰نمایندهای که در حقیقت «شرکای تجاری تیپاکس» بوده اند، ممکن نبوده و نخواهد بود.
مشاهده متن خبر