چگونه کسب‌وکار دراپ شیپینگ راه‌اندازی کنیم؟ (10 مرحله اساسی)

چگونه کسب‌وکار دراپ شیپینگ راه‌اندازی کنیم؟ (10 مرحله اساسی)

نویسنده : تی‌مگ

یادگیری روش راه‌اندازی یک کسب‌وکار دراپ شیپینگ، مانند هر نوع سرمایه‌گذاری دیگر، آسان نیست. اما این موضوع می‌تواند به‌عنوان اولین گام موثر به‌سوی دنیای کارآفرینی باشد.

شما با دراپ شیپینگ می‌توانید بدون نگهداری موجودی در انبار، محصولات متنوعی را به مشتریان بفروشید. همچنین، شما نیازی به پرداخت هزینه برای خرید محصولات پیش از فروش ندارید و می‌توانید یک منبع درآمد پایدار در درازمدت ایجاد کنید.

در این نوشتار قصد داریم تا با بیان 10 گام، چگونگی شروع یک کسب‌وکار آنلاین به روش دراپ شیپینگ را شرح دهیم.

در نظر داشته باشید که برخی از این مراحل اجباری بوده و برخی دیگر فقط یک ‌ایده خوب برای شروع به‌کار هستند. اما درهرحال با دانستن این موارد در وقت و هزینه شما صرفه‌جویی می‌شود.

با شروع یک کسب‌وکار دراپ شیپینگ، مدیریت موجودی برای شما دردسری ایجاد نخواهد کرد و بسته‌بندی و حمل‌ونقل نیز آسان می‌شود؛ زیرا سفارش‌ها به‌طورمستقیم از تامین‌کننده شما برای مشتریان‌تان ارسال می‌شوند؛ بنابراین شما می‌توانید روی موارد مهم مانند فروش محصولات، بازاریابی و رضایت مشتریان خود تمرکز کنید.

نحوه راه اندازی dropshipping در 10 گام:

فهرست مطالب

1. برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار دراپ شیپینگ تصمیم جدی بگیرید

دراپ شیپینگ نیز مانند هر کسب‌وکار دیگری، به دقت و توجه و همچنین دیدگاه بلندمدت نیاز دارد. پس اگر توقع دارید تا با ۶ هفته کار پاره‌وقت به درآمد شش رقمی برسید، متاسفانه ناامید خواهید شد.

با نگاه منطقی به کسب‌وکار، داشتن انتظارات واقع‌بینانه در مورد سرمایه‌گذاری موردنیاز و همچنین درنظرگرفتن پتانسیل خود برای سود، احتمال ناامید شدن و ترک کار بسیار کمتر خواهد شد.

به‌عنوان یک فرد مبتدی، هنگام شروع یک تجارت الکترونیک باید روی یکی از ۲ مورد زیر سرمایه‌گذاری خوبی داشته باشید:

  • زمان
  • پول

2. ایده کسب‌وکار دراپ شیپینگ خود را انتخاب کنید

مرحله دوم در یادگیری نحوه راه‌اندازی یک کسب‌وکار دراپ شیپینگ، انجام تحقیقات بازار است. درست مانند زمانی‌که درحال بازگشایی یک فروشگاه خرده‌فروشی سنتی هستید و به مکان‌های مناسب برای کار، رقبا و... نگاه می‌کنید؛ پس جایگاهی را که به آن علاقه دارید بررسی کنید و بر اساس میزان سودآوری آن تصمیم بگیرید.

اما در نظر داشته باشید که در حقیقت، ارائه ‌ایده‌های خوب و معتبر برای فروش یک محصول، کمی دشوار است.

3. انتخاب محصولات برای دراپ شیپینگ

فروش دراپ شیپینگ

با تمرکز بر روی محصولات خاص و پرطرفدار، می‌توانید به جلب توجه خریداران بدون توجه به رقابت با کسب‌وکار‌های بزرگ‌تر کمک کنید.

محصولاتی که در صفحه اصلی نمایش داده می‌شوند، به ترغیب مشتری برای خرید کمک می‌کنند؛ پس در انتخاب آن‌ها دقت کنید.

محصولات تناسب اندام، مد، محصولات زیبایی، لوازم الکترونیکی، لوازم جانبی تلفن همراه و موارد مرتبط با یوگا ممکن است انتخاب خوبی برای شروع دراپ شیپینگ باشند.

چند نمونه از محصولات محبوب و پر جستجو یک فروشگاه دراپ شیپینگ عبارت‌اند از:

  • قاب آیفون، برای دارندگان آیفون
  • وسایل کمپینگ، برای افراد کمپینگ
  • تجهیزات ورزشی، برای افراد علاقه‌مند به تناسب اندام

همچنین می‌توانید از ابزار‌های زیر برای تست ‌ایده‌های تجاری دراپ شیپینگ خود استفاده کنید:

Google Trends

Google Trends می‌تواند در تعیین روند فروش صعودی یا نزولی یک محصول و همچنین زمان‌هایی که مشتریان تمایل به خرید آن محصول دارند به شما کمک کند. توجه داشته باشید که Google Trends حجم جستجو را نشان نمی‌دهد؛ بنابراین اگر از آن استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که داده‌های خود را با ابزار کلمه کلیدی مانند Keywordtool و KWfinder و SEMRush و البته Google Keyword Planner بررسی کرده‌اید تا محبوبیت محصول در جستجو را مشخص کنید. از روش‌های دیگری که می‌توانید  محبوبیت یک محصول را بررسی کنید، نظرات افراد در فروشگاه‌های آنلاین و شبکه‌های اجتماعی است.

کلمات کلیدی

ابزار بررسی کلمات کلیدی که نام بردیم، حجم حدودی جستجوی ماهانه محصول شما و میزان رقابت آن را به شما نشان می‌دهند. درنتیجه می‌توانید از این اطلاعات برای سنجش محبوبیت ‌ایده کسب‌وکار دراپ شیپینگ خود و گرفتن ‌ایده‌های نو درخصوص محصول جدید برای آینده استفاده کنید.

4. تحقیقات رقابتی انجام دهید

اکنون که می‌دانید قرار است در فروشگاه خود چه چیزی بفروشید، به رقبایتان نگاه کرده و روش کار آن‌ها را بررسی کنید. رقبای شما ممکن است سرنخ‌های خوبی برای موفقیت داشته باشند و می‌توانند به شما کمک کنند تا برنامه بازاریابی قوی‌تری برای کسب‌وکار دراپ شیپینگ خود بسازید.

اگر بازار شما رقبای زیادی دارد (که این مورد موضوع خوبی در دراپ شیپینگ است)، تحقیقات خود را به حدود ۵ شرکت دیگر دراپ شیپینگ محدود کنید. شما می‌توانید از اطلاعات موجود در وبسایت‌هایی چون والمارت، eBay، آمازون، دیجیکالا، باسلام و ... نیز برای تحقیقات بازار خود استفاده کنید.

این موضوع به شما کمک می‌کند تا تمرکز خود را حفظ کرده و برای گام‌های بعدی خود برنامه‌ریزی کنید.

برخی از راه‌های انجام تحقیقات در مورد رقبا عبارت‌اند از:

استفاده از جستجوی گوگل

موتور‌های جستجو یک نقطه شروع مهم هستند. از گوگل برای تهیه لیستی از ۵ رقیب برتر خود استفاده کنید.

با عبارات ساده مانند "گوشی آیفون" جستجو را شروع کنید. بعد از جستجو، گوگل ۱۰ نتیجه برتر را نشان داده و به شما می‌گوید که رقبای برتر شما چه کسانی هستند و چگونه محصولات خود را تبلیغ می‌کنند.

اگر می‌خواهید روی یک کشور خاص تمرکز کنید، می‌توانید از ابزار دیگر مانند Ahrefs یا SEMRush برای یافتن داده‌های کلیدواژه در آن مناطق استفاده کنید.

استفاده از ابزار‌های رصد فعالیت رقبا مانند Similarweb

این ابزار‌های آنلاین برای پیگیری فعالیت آنلاین رقبای شما بسیار کارآمد هستند. آن‌ها لیستی از اطلاعات وب‌سایت رقبا، مانند نمایه‌های رسانه‌های اجتماعی، منابع ترافیکی برتر و همچنین تعداد بازدیدکنندگان و رقبای آن‌ها را به شما می‌دهند.

شبکه‌های اجتماعی را بررسی کنید

تبلیغات برند‌های برتر را در بازار بررسی کنید. به نحوه ارتباط کسب‌وکار با مشتریان، نحوه طراحی فید و همچنین میزان تعامل آن‌ها دقت کنید و درنهایت از این اطلاعات برای یافتن راه‌هایی برای برجسته شدن کسب‌وکار و بهبود استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی خود استفاده کنید.

در آخر نتیجه این تحقیقات را در یک فایل ذخیره کنید تا بتوانید هنگام تصمیم‌گیری برای فروشگاه خود به‌راحتی به آن مراجعه کرده و از آن‌ها استفاده کنید.

هرآنچه که می‌توانید درباره رقبای برتر خود بیاموزید

وب‌سایت رقبا، قیمت‌ها، روش‌های بازاریابی، توضیحات محصول و غیره را بررسی کنید. نتیجه این بررسی‌ها را در یک فایل ذخیره کنید تا بتوانید هنگام تصمیم‌گیری برای فروشگاه خود به‌راحتی به آن مراجعه کنید.

به‌عنوان‌مثال، اگر می‌خواهید از یک لیست ایمیل برای تبلیغ کسب‌وکار خود استفاده کنید، می‌توانید به فایل خود نگاهی انداخته تا ببینید آیا رقبا از قبل این کار را انجام می‌داده‌اند یا خیر و همچنین از تاکتیک‌های آن‌ها استفاده کنید.

5. تامین‌کننده دراپ شیپینگ را انتخاب کنید

فرایند دراپ شیپینگ

انتخاب تامین‌کننده دراپ شیپینگ گامی حیاتی برای ایجاد یک کسب‌وکار موفق دراپ شیپینگ است.

بدون تامین‌کنندگان قابل اعتماد، یک کسب‌وکار دراپ شیپینگ هیچ محصولی برای ارسال به مشتریان نخواهد داشت و بنابراین دیگر وجود نخواهد داشت‌.

تا این مرحله، شما بررسی کرده‌اید که چه محصولاتی را می‌خواهید بفروشید و می‌دانید که این محصولات می‌توانند سودآور باشند یا خیر.

در مرحله بعد باید مطمئن شوید که یک تامین‌کننده دراپ شیپینگ مطمئن که خدمات با کیفیتی را به شما ارائه می‌دهد، پیدا خواهید کرد.

برای کسب‌وکارهای خارجی پلتفرم‌های تجارت الکترونیک مانند Shopify یک گزینه plug-and-play برای یافتن تامین‌کنندگان خوب، با اتصال DSers به فروشگاه آنلاین به شما ارائه می‌دهند.

DSers بازاری است که یافتن محصولات برای فروش آنلاین را آسان می‌کند. از لوازم الکترونیکی، مد، اسباب‌بازی‌ها گرفته تا سایر اقلام پرطرفدار، می‌توانید محصولاتی با پتانسیل سود خوب از عرضه‌کنندگان دراپ شیپینگ در سراسر جهان پیدا کنید و با یک کلیک آن‌ها را به فروشگاه خود اضافه کنید.

این برنامه سفارشات مشتری را به تامین‌کننده دراپ شیپینگ خود ارسال می‌کند، بنابراین شما هرگز نیازی به نگرانی در مورد بسته‌بندی، حمل‌ونقل یا مدیریت موجودی ندارید و برای شروع هیچ هزینه مازادی متحمل نخواهید شد.

برنامه DSers از AliExpress برای کمک به شما در یافتن و افزودن محصولات به فروشگاه‌تان استفاده می‌کند. اگر می‌خواهید درباره کیفیت محصول، زمان‌های ارسال یا یک تأمین‌کننده اطلاعاتی را بررسی کنید، می‌توانید این کار را از صفحه محصول DSers انجام دهید.

ابزار کلمات کلیدی، حجم جستجوی ماهانه محصول شما و میزان رقابت آن را به شما نشان می‌دهد. شما می‌توانید از این اطلاعات برای سنجش محبوبیت ‌ایده کسب‌وکار دراپ شیپینگ خود و الهام گرفتن برای محصولات جدید در آینده استفاده کنید.

در DSers می‌توانید محصولات را بر اساس حجم سفارش جستجو کنید تا پتانسیل‌ایده کسب‌وکار‌تان مشخص شود.

تجارت الکترونیک برای کسانی‌که به‌دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار دراپ شیپینگ هستند یک مزیت بزرگ بوده و رقابت زیادی را نیز ایجاد می‌کند. به این معنی که هنگام طراحی یک کسب‌وکار دراپ شیپینگ، درباره موفقیت فروش محصولات خود تحقیق کنید.

6. فروشگاه تجارت الکترونیک خود را بسازید

گام بعدی برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار دراپ شیپینگ، ایجاد یک پلتفرم تجارت الکترونیک (وب‌سایت) به‌عنوان محلی که در آن محصولات مختلف را می فروشید و پرداخت‌ها را پردازش می‌کنید، است.

ما قبلا در یک مقاله جامع، در رابطه با نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی به‌طور کامل صحبت کردیم. از ثبت دامنه تا راه‌اندازی سایت و مجوزهای لازم و روش‌های افزایش فروش محصولات.

7. در مورد ساختار کسب‌وکار خود تصمیم بگیرید

سه ساختار تجاری رایج عبارت‌اند از:

مالکیت انحصاری

این ساختار ساده‌ترین ساختار تجاری برای پیاده‌سازی یک کسب‌وکار است، اما هیچ‌گونه حفاظتی از مسائل شخصی ارائه نمی‌دهد. بنابراین اگر از کسب‌وکار شما شکایت شود، به احتمال زیاد دارایی‌های شخصی شما نیز ممکن است در خطر باشند. 

شرکت با مسئولیت محدود (LLC(Limited liability company ))

LLC با ایجاد کسب‌وکار شما به‌عنوان یک نهاد حقوقی مجزا، محافظت بیشتری از دارایی‌های شخصی‌تان ارائه می‌دهد. درحالی‌که این حفاظت بدون خطا نیست، اما محافظت بیشتری نسبت به مالکیت انحصاری ارائه می‌کند.

شرکت C

بیشتر شرکت‌های بزرگ به‌عنوان شرکت‌های C راه‌اندازی می‌شوند. اگر این شرکت‌ها به درستی کار کنند، بیشترین محافظت از مسئولیت را ارائه می‌دهند. اما در نظر داشته باشید که احتمالا این ساختار، ساختاری گران‌تر بوده و مشمول مالیات مضاعف می شود؛ زیرا درآمد به‌طورمستقیم به سهام‌داران منتقل نمی‌شود.

از هوش مصنوعی گوگل بارد پرسیدیم شرکت C چیست؟ بخشی از پاسخ آن را در ادامه برایتان قرار داده‌ایم:

شرکت C یک نوع شرکت سهامی است که در کشورهای دارای سیستم حقوقی مشابه ایالات متحده، تشکیل می شود. شرکت های C از نظر قانونی نهادهایی مستقل از صاحبان خود هستند و دارای مسئولیت محدود هستند. این بدان معناست که در صورت ورشکستگی یا دعاوی قضایی، دارایی شخصی صاحبان شرکت به خطر نمی افتد.

بنابراین کدام ساختار را انتخاب کنیم؟

برای انتخاب بهترین ساختار، بهتر است قبل از تصمیم‌گیری نهایی با یک وکیل مشورت کنید. اما به‌طور معمول بیشتر کارآفرینان کوچک تمایل دارند با یک مالکیت انحصاری یا یک LLC کار کنند.

از هوش مصنوعی گوگل بارد در مورد شرکت‌های LLC نیز پرسیدیم و مزایا و معایب این روش را این‌گونه شرح داد:

شرکت های LLC دارای مزایای زیادی هستند، از جمله:

  • مسئولیت محدود: این یکی از بزرگترین مزایای تشکیل شرکت LLC است.
  • انعطاف پذیری: شرکت های LLC انعطاف پذیری بیشتری نسبت به سایر انواع کسب و کارها دارند.
  • مدیریت آسان: شرکت های LLC نسبتاً آسان برای مدیریت هستند.

با این حال، شرکت های LLC همچنین دارای معایبی هستند، از جمله:

  • پیچیدگی: تشکیل و اداره یک شرکت LLC می تواند پیچیده و پرهزینه باشد.
  • محدودیت در تقسیم سود: سود شرکت LLC باید بین اعضای شرکت تقسیم شود.

برای کسب‌وکار خود یک شماره شناسایی کارفرما (EIN(Employer identification number)) درخواست کنید. توجه داشته باشید که EIN برای شهروندان ساکن ایالت متحده آمریکا بوده و در ایران باید نسبت به دریافت دریافت کد کارگاهی تامین اجتماعی اقدام کنید.

خدمات درآمد داخلی یا همان IRS(Internal Revenue Service) از همه مشاغل می‌خواهند که یک کد شناسایی کارفرما داشته باشند. این کد برای ثبت مالیات، درخواست برای حساب‌های دراپ شیپینگ، بازکردن یک حساب بانکی و تقریبا انجام هرکار مرتبط با تجارت شما نیاز است.

8. امور مالی خود را سامان‌دهی کنید

یکی از اشتباهات رایج کارآفرینان هنگام راه‌اندازی یک کسب‌وکار این است که امور مالی شخصی و تجاری خود را باهم ترکیب می‌کنند. این موضوع باعث سردرگمی شده، حسابداری را دشوارتر کرده و همچنین می‌تواند به تداخل بدهی‌های تجاری و شخصی منجر شود.

شما به‌طورمعمول می‌خواهید تا جایی که ممکن است امور مالی شخصی و تجاری خود را از هم جدا نگه دارید و بهترین راه برای انجام این کار، باز کردن حساب‌های جدید به شرح زیر و به نام کسب‌وکارتان است:

حساب جاری تجاری

شما باید تمام امور مالی کسب‌وکار خود را از طریق یک حساب جاری اصلی که تمام درآمد کسب‌وکار به آن واریز و از آن برداشت می‌شود، انجام دهید. این موضوع فرایند امور حسابداری را بسیار ساده و شفاف می‌کند.

کارت اعتباری

شما باید یک کارت اعتباری تجاری داشته باشید که فقط برای هزینه‌های تجاری و خرید‌های موجودی دراپ شیپینگ از آن استفاده می‌شود. ازآنجایی‌که شما کالا‌های زیادی را از تامین‌کنندگان خریداری خواهید کرد، می‌توانید جوایز نقدی و کارت‌های هدیه نیز از آن‌ها دریافت کنید.

دریافت مالیات ارزش افزوده

فقط درصورتی باید مالیات ارزش افزوده دریافت کنید که هر ۲ مورد زیر درست باشد:

  • برای کسب‌وکار خود گواهی دریافت مالیات ارزش افزوده دریافت کرده باشید
  • گیرنده داخل کشور‌ باشد

مجوز‌های کسب‌وکار محلی

در تمامی شهر‌ها، کسب‌وکار‌ها برای شروع به کار نیاز به دریافت مجوز کسب‌وکار دارند که این مجوز باید به‌طور منظم تمدید شود. بااین‌حال، این الزام ممکن است برای مشاغل تجارت الکترونیک دراپ شیپینگ که احتمالا بسیاری از آن‌ها در دفاتر خانگی اداره می‌شوند، متفاوت باشد.

9. فروشگاه دراپ شیپینگ خود را بازاریابی کنید

اکنون که می‌دانید چگونه یک فروشگاه تجاری دراپ شیپینگ راه‌اندازی کنید، وقت آن رسیده است که در مورد بازاریابی فروشگاه جدید خود صحبت کنیم. برای اینکه در بازار حوزه فعالیت خود متمایز شوید، احتمالا باید هنگام ایجاد طرح کسب‌وکار دراپ شیپینگ خود، تلاش بیشتری برای بازاریابی و تبلیغات‌تان انجام دهید.

حال برای تمرکز بر تبلیغات و بازاریابی، روش‌های زیر پیشنهاد می‌شود:

تبلیغات پولی (فیس‌بوک و گوگل)

تبلیغات فیس‌بوک مقیاس‌پذیر هستند و محصولات می‌توانند عملکرد خوبی روی آن‌ها داشته باشند. درنتیجه از سلایق و تمایلات مردم برای گزینه‌های خرید استفاده می‌کنند. اما این تبلیغات برای کسب‌و‌کارهای ایرانی قابل استفاده نیستند.

شما می‌توانید از تبلیغات گوگل استفاده کرده و کلیدواژه‌های طولانی را درجایی‌که خریداران احتمال خرید بیشتری دارند، هدف قرار دهید. اگرچه معمولا رقابت قیمتی بیشتری در تبلیغات Google وجود دارد، اما ارزش آزمایش را دارد.

اینفلوئنسر مارکتینگ

به‌عنوان یک dropshipper جدید، ممکن است بودجه محدودی برای بازاریابی کسب‌وکار خود داشته باشید. اینفلوئنسر مارکتینگ یک راه مقرون‌به‌صرفه برای دستیابی به مخاطبان هدف شما است؛ زیرا مردم به اینفلوئنسر‌ها بیشتر از تبلیغات سنتی اعتماد دارند.

اگر این روش را انتخاب می‌کنید، با اینفلوئنسر درباره هزینه مشارکت به‌جای نرخ ثابت مذاکره کنید. این یک موقعیت برد-برد است؛ زیرا آن‌ها از هر فروش درآمد کسب می‌کنند و هزینه تبلیغات برای شما نیز به صرفه‌تر از یک مبلغ ثابت خواهد بود. بهترین پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی برای اینفلوئنسر‌ها تیک‌تاک و اینستاگرام هستند.

بازاریابی محتوا

اگر می‌خواهید یک ترافیک طولانی‌مدت برای فروشگاه خود ایجاد کنید، بازاریابی محتوا را به طرح کسب‌وکار دراپ شیپینگ خود اضافه کنید.

یک وبلاگ برای خود راه‌اندازی کرده و محتوای جذاب و ارزشمند در آن ایجاد کنید. تلاش کنید تا این محتوا جذاب بوده و مخاطبان هدف شما را سرگرم کرده و آموزش دهد.

همچنین می‌توانید از YouTube کسب درآمد کنید. به این صورت که با راه‌اندازی یک اینفوگرافیک یا یک پادکست، به اطلاع‌رسانی درباره برندتان کمک کنید.

بازاریابی موبایلی

بازاریابی موبایلی یک اصطلاح جامع است که به تجارتی اشاره دارد که با تلفن همراه مشتریان با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کند.

به‌عنوان‌مثال، می‌توانید یک فروم راه‌اندازی کرده و بازدیدکنندگان وب سایت را تشویق کنید تا برای معاملات و تبلیغات انحصاری در آن ثبت نام کنند. همچنین می‌توانید در یک گفتگوی چت آنلاین با خریداران، خدمات پشتیبانی به مشتریان ارائه دهید.

بازاریابی ‌ایمیلی

ایمیل مارکتینگ، یک ابزار قدرتمند برای کسب‌وکار‌های دراپ شیپینگ است، زیرا به ایجاد روابط طولانی‌مدت با مشتریان کمک می‌کند و باعث تکرار خرید از طرف مشتریان می‌شود.

با ارسال محتوای هدفمند و شخصی‌سازی شده مانند پیشنهادات تبلیغاتی، توصیه‌های محصول و خبرنامه‌های آموزنده، می‌توانید تعامل با مشتری را افزایش دهید و درنتیجه به افزایش فروش کمک کنید.

مانند هر کسب‌وکار آنلاین موفق دیگری، مراقب باشید که کدام کانال‌ها به‌درستی کار می‌کنند و کدام خیر!!

پس به‌خصوص زمانی‌که تبلیغات پولی انجام می‌دهید، به نتایج توجه کرده و استراتژی بازاریابی خود را برای کاهش هزینه‌ها و به حداکثر رساندن درآمد تنظیم کنید.

SEO

منظور از SEO یا سئو که مخفف‌شده عبارت Search Engine Optimization است، بهینه سازی یک وب‌سایت برای موتورهای جستجو است.

سئو یک کانال بازاریابی کاملا طولانی مدت است که اگرچه فرایند آن پیچیده و زمان‌بر بوده و هزینه آن نیز ممکن است بسته به رقابتی که وجود دارد کاملا متغیر باشد، اما اگر درست اجرا شود نتیجه آن برای یک کسب‌وکار اینترنتی خارق‌العاده خواهد بود.

پیشنهاد‌های خود را تجزیه‌وتحلیل کرده و بهبود ببخشید

پس از مدتی بازاریابی و مدیریت کسب‌وکار دراپ شیپینگ خود، می‌توانید شروع به بررسی و تجزیه ‌وتحلیل نتایج کار کرده و به برخی از سوالات مهم در مورد فروشگاه آنلاین خود از قبیل موارد زیر پاسخ دهید:

فروش:

  • بهترین کانال‌های من کدامند؟
  • کجا باید بیشتر برای تبلیغات هزینه کنم؟
  • محصولات پرفروش من کدام‌اند؟
  • بهترین مشتریان من چه کسانی هستند؟

رفتار خریداران:

  • آیا مردم بیشتر از طریق دسکتاپ خرید می‌کنند یا موبایل؟
  • نرخ تبدیل برای هر دستگاه چقدر است؟

حاشیه سود:

  • کدام محصولات و انواع واحد نگهداری موجودی SKU(Stock Keeping Unit) سودآورتر هستند؟
  • فروش و سود ناخالص ماه به ماه من چگونه است؟

همچنین می‌توانید از ابزار‌هایی مانند Google Analytics و Search Console برای اندازه‌گیری ترافیک سایت و نتایج جستجوی گوگل در طول زمان و بهبود تلاش‌های مربوط به بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) خود استفاده کنید.

به‌علاوه، اگر از یک پیمانکار برای بازاریابی رسانه‌های اجتماعی یا پیام‌رسان خود استفاده می‌کنید، گزارش‌ها را هر ماه بررسی کنید تا مطمئن شوید استراتژی کلی شما برای کسب‌وکارتان اجرا شده است.

صفر تا صد ارسال کالا برای فروشگاه های اینترنتی چالش های اساسی فروشگاه های اینترنتی

هنگام ایجاد یک فروشگاه تجارت الکترونیک دراپ شیپینگ، یک سیستم تجزیه و تحلیل اطلاعاتی ایجاد کنید. توجه داشته باشید که این سیستم با آنچه که در طول زمان تجزیه و تحلیل می‌کنید سازگار باشد و عملکرد فروشگاه خود را با KPIهای (شاخص‌های کلیدی عملکرد - Key Performance Indicator) شفاف اندازه‌گیری کنید. این موضوع به شما کمک می‌کند تا تصمیمات هوشمندانه‌تری برای فروشگاه خود بگیرید و کسب‌وکار کوچک خود را به مرور زمان به سطوح بالاتری ارتقا دهید.

منبع:

www.shopify.com/blog/how-to-start-dropshipping

    نظر شما
    لطفاً کد امنیتی که در عکس نشان داده شده، را وارد کنید کد امنیتی:
    Captcha image
    Show another code
    نظرات کاربران