7 علت شکست کسب‌وکارهای الکترونیک و راه‌های رسیدن به موفقیت در آنها در سال 2021

7 دلیل شکست کسب‌وکارهای الکترونیک و راه‌های رسیدن به موفقیت در آنها در سال 2021

نویسنده : تی مگ

جالب است بدانید که حدود 22 درصد از کسب‌وکارهای الکترونیک در اولین سال فعالیت خود با شکست مواجه می‌شوند. این آمار زمانی جلب توجه می‌کند که بدانیم 18 درصد کل خرده فروشی‌ها در فضای آنلاین صورت می‌گیرد. سوالی که مطرح می‌شود این است که با این حال چرا 22 درصد از کسب و کارهای الکترونیک شکست می‌خورند؟

در این مقاله عواملی را که باعث شکست خوردن یک کسب‌وکار اینترنتی می‌شود و همچنین راهکارهای جلوگیری از این اتفاق را شرح خواهیم داد.

7 دلیل شکست وبسایت‌های فعال در تجارت الکترونیک

نسخه TLDR

TLDR مخفف عبارت "To Long, Didn’t Read" است. همانطور که از عبارت To Long, Didn’t Read پیداست، متون، مقالات و محتواهای طولانی باعث سر رفتن حوصله مخاطب شده و همین امر سبب می‌شود تا مخاطب با محتوای درج شده در وبسایت با وجود تلاش‌های فراوانی که برای تولید آن کشیده شده، ارتباط خوبی و درستی برقرار نکند. بااین‌حال امروزه کاربرد عبارت TLDR بسیار گسترده‌تر و فراتر از (صرفا) حوزه محتواست و فقط یکی از هفت علت اصلی شکست کسب و کارهای آنلاین، استفاده از محتوای TLDR است.


7 مشکل حوزه کسب‌وکارهای الکترونیک

  1. استارتاپ‌های تجارت آنلاین موفق به جذب سرمایه گذار نمی‌شوند.
  2. اولین دلیل زمین خوردن استارتاپ‌های تجارت الکترونیک معمولا عدم سرمایه‌گذاری در یک وبسایت (هرچند دارای ایده جذاب و نوینی باشد) و به طور مشخص در حوزه طراحی، ارائه خدمات هاست و سرور مناسب و مارکتینگ بهینه است و این امر باعث شکست استارتاپ خواهد شد. پس برای رسیدن به ROI (بازگشت سرمایه) مناسب در روزهای اولیه، نیاز به برنامه‌ای جامع برای سرمایه‌گذاری است.

  3. شرکت تجارت الکترونیک تازه تأسیس محکوم به شکست است!
  4. در حال حاضر تعداد وبسایت‌های کسب‌وکار آنلاین در دنیا، بین 12 تا 24 میلیون است. اگر هرکدام از وبسایت‌ها نتوانند مزیت رقابتی منحصر به‌خود را ایجاد کنند و درکی از رقابت در ارائه محصول بهتر نداشته باشند محکوم به شکست خواهند بود.

  5. طراحی نامناسب باعث مرگ زودرس استارتاپ شما می‌شود.
  6. در حوزه تجارت آنلاین، سایت‌هایی که طراحی ضعیف دارند فاقد ارزش لازم هستند. طراحی ضعیف، جذابیتی برای مشتریان نداشته و این عامل خیلی زود به عامل اصلی شکست وبسایت‌هایی تبدیل می‌شود که دارای طراحی بی کیفیت هستند. در ابتدای فعالیت، عدم همکاری با شرکت‌های بزرگی که خدمات طراحی وبسایت را به صورت حرفه‌ای ارائه می‌دهند، احتمال شکست خوردن پروژه را افزایش می‌دهد.

  7. عملکرد ضعیف پرداخت آنلاین، باعث ناامیدی مشتریان می‌شود. 
  8. امروزه و در دنیای فروش آنلاین، یکی از کلیدی‌ترین مسائل در جذب مشتری، ارسال رایگان کالا است. 40 درصد از مشتریان از وبسایت‌هایی که ارسال رایگان برای کالای خریداری شده ندارند، خرید نمی‌کنند. ضمن اینکه پروسه خرید باید ساده، بی تکلف و به دور از هرگونه پیچیدگی باشد. نکته‌ی جالب اینجاست که به‌طور میانگین 8/68 درصد از مشتریان وقتی به درگاه پرداخت و مرحله پرداخت وجه می‌رسند، خرید را نیمه کاره رها می‌کنند.

  9. مدیریت ضعیف سرمایه و بازاریابی نامناسب باعث کاهش میزان فروش می‌شود.
  10. ارائه اطلاعات ضروری اعم از فهرست برندها و موجودی هریک از کالاها و مشخصاتی که حاوی تصویر و توضیحات محصولات هستند، به شدت ضروری است. قاعدتا رعایت کردن موارد ذکر شده در موفقیت یک فروشگاه اینترنتی بسیار تأثیرگذار است و عدم رعایت آن باعث شکست تجارت الکترونیک خواهد شد.

  11. درک نادرست از موتورهای جستجو جلوی رشد مجموعه را می‌گیرد.
  12. معمولا استارتاپ‌ها و وبسایت‌های فعال در بخش تجارت الکترونیک، هزینه‌های زیادی در بخش تبلیغات و بازاریابی متقبل می‌شوند. اما راه ارزان‌تر و مطمئن‌تر، مدیریت و بازاریابی بهینه‌ی محتواست که برای ارائه در بستر موتورهای جستجو صورت می‌گیرد. قطعا داشتن یک برنامه‌ریزی مناسب برای ارائه محتوای بهینه جهت درج در فضای وب، که رتبه‌های بالای موتور جستجوی گوگل را نیز در پی دارد، راه کم‌هزینه‌تر و ایده‌آل‌تری خواهد بود.

  13. نداشتن نقشه درست برای بازاریابی، به معنای نداشتن فروش مناسب است.
  14. وبسایت‌های معتبر در زمینه فروش اینترنتی، هرگز بدون برنامه‌ریزی، چه در عرصه تبلیغات و چه در عرصه فروش، هرگز بی‌گدار به آب نمی‌زنند. پس داشتن طرح و برنامه‌ریزی مناسب، راه‌حل به مراتب بهتری برای ورود به عرصه فروش و تجارت الکترونیک خواهد بود.حال اگر حتی با وجود چنین طرح و برنامه‌ای، رسیدن به اهداف میسر نشود، باید سریعا برنامه مورد نظر متوقف و برنامه دیگری جایگزین آن شود.

خبرهای خوب برای فروشگاه‌های اینترنتی: تجارت الکترونیک و خرید و فروش‌های اینترنتی، جزئی جدانشدنی از زندگی روزمره شهروندان امروز است. این نوع تجارت روزبه‌روز در حال رشد و گسترش بوده و پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آینده، خرید و فروش اینترنتی 22 درصد از کل داد‌وستدهای بین افراد را به خود اختصاص دهد. امروزه نمیتوان منکر نقش پررنگ خرید و فروشهای آنلاین در سراسر دنیا بود، بنابراین شرکت‌ها در تلاش هستند تا جای پای خود را در این عرصه محکم‌تر کنند. در ابتدای این مطلب در مورد نسخه TLDR توضیح دادیم. اکنون به‌وسیله همین نسخه و تحلیل عوامل هفتگانه‌ای که ذکر شد به این نکته خواهیم پرداخت که برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در فضای آنلاین، چگونه از کسب و کار خود مراقبت کنید؟

استارتاپ‌های تجارت الکترونیک به‌دلیل عدم آگاهی نسبت به برآورد درستی از هزینه‌های راه‌اندازی خود، دچار شکست می‌شوند. یکی از بزرگترین دلایل سقوط و شکست کسب وکارهای الکترونیک، عدم موفقیت در جذب سرمایه‌گذار است. در حالی‌که بسیاری بر این باورند که برای راه‌اندازی تجارت الکترونیک می‌توان با سرمایه 50 دلاری کار را آغاز کرد و در واقعیت نمی‌توان این گزاره را واقع‌بینانه تصور کرد. راه‌اندازی تجارت آنلاین با 50 دلار، در شرایط امروزی همان‌قدر واقع‌بینانه است که وجود تکشاخ! به‌همین دلیل است که محاسبه هزینه‌های جاری و جذب سرمایه‌گذار را امری مهم برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار مجازی می‌دانیم.


راه‌حل; محاسبه واقع‌بینانه هزینه‌ها و جذب سرمایه‌گذار بر حسب برنامه‌ریزی اولیه

در ادامه برای راه‌اندازی و توسعه هرچه بهتر بیزینس آنلاین، لیستی از هزینه‌های اولیه را به شما معرفی می‌کنیم.

  1. راه اندازی فروشگاه آنلاین و ورود به عرصه تجارت الکترونیک
    • ثبت دامنه
    • دریافت هاست وب (فضای مورد نظر برای درج وبسایت)
    • تأییدیه SSL
    • هزینه‌هایی که برای راه‌اندازی فروشگاه آنلاین می‌شود (بستر فروشگاه، درگاه پرداخت آنلاین و ...)
    • هزینه‌های طراحی
  2. اخذ تمامی مجوزها و تأییدیه‌ها
    • باید این نکته را مد نظر داشته باشید که اصولا کسب‌وکار آنلاین مورد نظر توسط هرکسی قابل اجرا نباشد.
    • همچنین امکان دارد کسب و کارهای مختلف در موقعیتهای مختلف جغرافیایی دارای قوانین متفاوت باشند.
  3. فرآیند پرداخت
    • بررسی هزینه‌های اشتراک درگاه پرداخت الکترونیک
    • هزینه‌های مربوط به معاملاتی که از طریق درگاه صورت می‌گیرد
    • هزینه‌های حساب تجاری
  4. موجودی خرید
    • فهرست خرید اولیه
    • محاسبه هزینه‌های ارسال
  5. سایر نرم‌افزارهای ضروری
    • نرم‌افزارهای حسابداری و اتوماسیون اداری
    • سئو، بازاریابی
    • نرم‌افزارهای ارتباط با مشتری
  6. طراحی هویت بصری
    • از گرافیست حرفه‌ای برای رسیدن به لوگو و تایپوگرافی مناسب بهره ببرید.
    • هزینه‌هایی که گه‌گاه برای ثبت هویت بصری الزامیست.
  7. عکس‌های محصولات
    • داشتن یک عکاس توانا و حرفه‌ای در مجموعه
    • داشتن یک ادیتور با دید صنعتی و تجاری
  8. انبارداری
    • یک فروشگاه اینترنتی موفق، ملزم به داشتن انبار برای ذخیره‌سازی محصولات است.
    • اگر به انبار و فضای مورد نظر برای ذخیره کردن کالاها دسترسی ندارید، حتما هزینه‌های انبارداری را محاسبه کرده و برای آن چاره‌ای بیابید. 
  9. استخدام تیم مناسب
    • هیچ‌کس برای راه‌اندازی یک استارتاپ موفق تمام توانایی‌های ممکن را یکجا ندارد! باید به فکر استخدام تیم مجرب و قابل اتکا به توانایی‌هایشان باشید.
    • با رشد کسب و کار شما، تیم همراه شما نیز باید توسعه پیدا کند. موفقیت و گسترش کار باعث می‌شود تا همواره به‌دنبال بهبود و افزایش نفرات تیم خود باشید.

چنانچه قبل هم اشاره کردیم، می‌توان دریافت که ایده انجام فعالیت بیزینسی در حوزه وب، با 50 دلار امکان‌پذیر نیست!

 

دلایل شکست کسب و کار 

در ادامه سه مرحله اصلی بهبود یک وبسایت اینترنتی خوب را برای شما نام می‌بریم.

  1. موجودی و سرمایه ابتدایی خود را افزایش دهید.
  2. وبسایت خود را راه‌اندازی کنید. 
  3. از همان روزهای نخست، مبحث تبلیغات را جدی گرفته و برای آن هزینه کنید.

امروزه برای راه‌اندازی و سوق دادن استارتاپ‌های جدید به سمت موفقیت، باید سه مرحله فوق را گذراند. بدیهی است که برای عملی ساختن هریک از این سه مرحله هزینه‌‌های جداگانه مورد نیاز است. پس از حصول نخستین سرمایه از راه فروش و تراکنش‌های اولیه، می‌توان برآوردها را بار دیگر مورد بررسی قرار داد و طبق درآمدهای حاصل، هزینه‌های جدید تعریف نمود.

  • اگر برنامه مدونی برای راه‌اندازی استارتاپ خود ندارید، خوراک غول‌های این عرصه کسب‌وکار آنلاین خواهید شد!

شما پا به عرصه‌ای گذاشته‌اید که تا کنون بزرگانی همچون آمازون، ای بِی و والمارت، پرچم‌داران آن بوده‌اند. باید مزیت‌های رقابتی خود را کشف و آنها را تقویت کنید تا بتوانید در رقابت با بزرگان این عرصه، دوام بیاورید. باید بدانید چه محصولی را به خریداران خواهید فروخت، نحوه فروشتان چگونه است و اصولا این سوال کلیدی را باید از خود بپرسید که چرا مشتری باید از میان فروشندگان دیگر، این محصول را از شما خریداری کند؟

  • مزیت تخصصی خود را تعریف و بولد کنید!

اگر مزیت تخصصی داشته باشید قادرید مشتریان خاص با نیازهای خاص را شناسایی کرده و محصولات منحصر به فرد خود را به آنها بفروشید. برای یافتن مزیت تخصصی و رقابتی که شما را از دیگر فروشندگان متمایز می‌کند، باید تحقیق کافی داشته باشید.

5 راه شناخت مزیت‌های رقابتی

  1. مهم‌ترین کاری که شما به‌عنوان بوجود آورنده استراتژی فروش کسب‌وکار خود باید انجام دهید، این است که کشف کنید مردم به چه چیزهایی علاقه دارند و به خرید چه کالاهایی روی خوش نشان می‌دهند. برای رسیدن به پاسخ این سوالات حیاتی چند راه حل وجود دارد:
  2. کلمات کلیدی پرکاربرد در حوزه‌ای که در آن فعال هستید را با ابزاری همچون AHref، Google Trend و Semrush شناسایی کرده و متون خود را بر اساس این کلمات کلیدی بهینه کنید. 

    بدنبال ارائه محصولاتی باشید که یا مورد نیاز مبرم مردم است و یا مردم پول خوبی برای آن می‌پردازند. فراموش نکنید که هیچ‌کس حتی یک سنت برای یک کیسه پر از زباله نخواهد پرداخت، این در حالیست که مردم برای چوب گلف، لوازم ماهیگیری و وسایل ورزشی خود تا چندین هزار دلار هم هزینه خواهند کرد. سعی کنید دردی از کاربران دوا کنید! با رقابتی که امروزه بین فروشندگان آنلاین و صاحبان بیزینس‌های آنلاین بوجود آمده، آینده از آن کسانی است که مشکلی را از مردم حل کرده و پروسه‌ای را برای مردم آسان کنند.
  3. همواره رقابت خود را با رقبایتان بررسی کنید.
  4. هرگز تمام مسیری که رقبای بزرگتان پیموده‌اند را عینا نپیمایید! اگر بخواهید همان مسیری را بروید که رقبای اسم‌و‌رسم دارتان رفته‌اند، شما شانسی ندارید! بلکه باید بدنبال راهکارهای جدید و در عین حال ساده فروش باشید و برای فروش محصولات متفاوت خود، زاویه دید و البته راهکار متفاوت خود را به کار ببندید.

  5. همواره در هر مقطع، حاشیه سود فروش خود را مورد بررسی قرار دهید.
  6. شاید کالایی در اختیار داشته باشید که تک‌فروشی آن توجیه اقتصادی نداشته و امکان افزایش حجم فروش کالا به صورت ست و متعدد نیز وجود نداشته باشد. در چنین شرایطی اگر امکان افزایش قیمت کالا را دارید، حتما این کار را انجام دهید. زیرا شما با این کار سیاست قیمت‌گذاری را نیز در اختیار گرفته‌اید.

  7. کسب‌وکار و مزیت رقابتی خود را بررسی کرده و قالبی خریداری کنید که به نوع تجارت الکترونیک شما بخورد. اگر بستر شما متناسب با نوع کسب‌وکارتان باشد، در زمان و مسائل اقتصادی صرفه‌جویی کرده‌اید.
  8. محصولی وجود ندارد که وبسایت آمازون به‌عنوان یک مارکت‌پِلِیس بزرگ، آن‌را بفروش نرساند. بنابراین از این بستر استفاده کرده و کالای خود و همچنین وبسایت خود را در آمازون معرفی کنید. اگر کالایی دارید که آمازون آن را به‌فروش نمی‌رساند، پس خیلی خاص و ویژه هستید!

بعد از رعایت 5 نکته ذکر شده، شما روی ریل قرار گرفته‌اید و بخش عمده‌ای از راه و مسیر موفقیت در عرصه کسب‌وکارهای اینترنتی را پیموده‌اید.

طراحی ضعیف وبسایت‌های تجارت الکترونیک

زیبایی عنصر بسیار مهمی در جذب مخاطبان در فضای اینترنت است. امروزه کارایی بالا و سادگی و تمرکز بیش از اندازه روی فروش و دور ماندن از مبحث زیبایی‌شناسی می‌تواند به عامل شکست وبسایت‌های اینترنتی تبدیل شود. در اینجا چند نکته مفید برای بهبود وبسایتتان به شما یادآوری می‌کنیم.

شخصی‌سازی

در طراحی وبسایت خود، به تجارب مؤثر و شخصی خود در خرید و در معرفی کالاهای خود دقت کنید. یک وبسایت شخصی‌سازی شده می‌تواند کاربران را بارها و بارها برای خرید ترغیب نماید.

شخصی‌سازی شامل اقدامات زیر می‌شود:

  • نشان دادن محصولات مشابه زیر هریک از صفحات محصولات فروشگاه، باعث می‌شود تنوع بیشتری از کالاهای مشابه و یا متفاوت از نظر قیمت و مشخصات در ذهن مخاطب شکل بگیرد.
  • گروهی از محصولات هستند که مخاطبان به آنها علاقه نشان می‌دهند. پس می‌توان بر اساس تعداد بازدیدها و مشاهدات کاربران و میزان محبوبیت این کالاها، آنها را در رده پربازدیدترین‌ها دسته‌بندی کرد.
  •  از روش‌های خلاقانه برای درج تصاویر، ویدیوها و بنرهای گرافیکی خود در وبسایتتان استفاده کنید، طوری‌که برای ارائه در فضای وب و در آن مقطع زمانی، شیک و مناسب باشد.
  •  سرویس اس‌ام‌اس مارکتینگ و ایمیل مارکتینگ خود را با ‌نام شرکت و برند تجاری خود راه‌اندازی کرده و بوسیله آنها با مشتریان خود در ارتباط باشید. این کار برای وبسایت شما اعتبار به‌همراه می‌آورد.

جهت یابی پویا (Navigation)، قابلیت اسکن شدن و دسترسی سریع برای کاربران

  • کاربران با وبسایت‌هایی راحت هستند که بتوانند خدمت و یا کالای مورد نظر خود را در آن به‌سرعت پیدا کنند. این مسأله مستلزم داشتن وبسایتی است که رابط کاربری خوب و درستی دارد و کاربر می‌تواند آزادانه و خیلی راحت در میان صفحات آن به پردازش اطلاعات بپردازد و اصطلاحا از کار کردن با سایت و انتقال به صفحات مختلف لذت می‌برد.
  • ارتباط تصویری نیز به ارتباط وبسایت شما و کاربران کمک می‌کند. مثلا گاهی اوقات نیازی به نوشتن متون بلند برای ارائه مطلب خاصی نیست، بلکه کافیست تا از طریق تصاویر ساده و گویایی مثل انواع اینفوگرافی و ... منظور خود را به بهترین شکل ممکن بیان کنید. 
  • استفاده از تصاویر در جایگاه‌های درست فضای وبسایت، چشم کاربر را خیره کرده و بازدید صفحات شما را نیز بالا می‌برد. 
  • وجود دسته‌بندی و کتگوری‌هایی درست باعث می‌شود تا کاربر بتواند آزادانه و براحتی از بخشی به بخش دیگر منتقل شده و باعث راهنمایی و سهولت کار کاربر می‌شوند. 

همواره در پی اصلاح کار و فعالیت‌های خود باشید

بسیاری از وبسایت‌ها مشکلات و معایب خود را به‌صورت خودکار برطرف می‌کنند. که باتوجه‌به پیشرفت روزافزون در حوزه وب، این امر می‌تواند باعث صرفه‌جویی در زمان شود. پس شما نیز به‌عنوان مدیر سایت باید این آمادگی را داشته باشید تا همواره بتوانید عیوب را درصورت نیاز رفع کنید. امروزه وبسایت‌ها به امکاناتی مجهز هستند که به آنها این اجازه را می‌دهد تا خطاها و غلط‌های رایج را شناسایی کرده و آنها را رفع نماید. همواره باید تلاش کنید تا آنچه باعث ارتباط اولیه کاربر و وبسایت شما می‌شود روز به‌روز مورد تقویت قرار گیرد. در اینجا داشتن UX قوی برای هر وبسایتی یک نعمت بزرگ است!

راه حل; همکاری با شرکت‌های شتاب‌دهنده برای حل مسائل فوق الذکر!

شرکت‌های فعال شتاب‌دهنده وبسایت‌های فروشگاهی این توانایی را دارند تا در زمینه‌های گوناگون فروشگاه اینترنتی مداخله کرده و اوضاع را بهبود ببخشند. این‌گونه تیم‌ها همواره این قابلیت را دارند تا در زمینه طراحی، هویت بصری و رابط‌های کاربری، به مدیران وبسایت‌ها کمک کنند.

فرآیند پیچیده پرداخت

هنگامی که کاربر به مرحله پرداخت اینترنتی میرسد، اگر با فرآیند پیچیده پرداخت از طریق درگاه اینترنتی مواجه شود، عطای خرید از سایت شما را به لقایش خواهد بخشید! مشتری به پر کردن فیلدهای متعدد برای انجام یک خرید اینترنتی ساده روی خوش نشان نمی‌دهد. فرآیند پرداخت باید ساده و بی‌تکلف باشد تا کاربر بتواند تمامی مراحل آن را در بهینه‌ترین و کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهد.

حال اصول طراحی و استفاده از یک درگاه پرداخت اینترنتی را بررسی خواهیم کرد:

  • سعی کنید در فرآیند پرداخت خود، از نمادهایی که در ذهن مخاطبان ایجاد آرامش می‌کنند استفاده کنید. بعنوان مثال می‌توان ای نماد در ایران را نام برد که قوت قلبی است برای کسانی که اقدام به خرید اینترنتی می‌کنند. 
  • با استفاده از درگاه‌های اینترنتی و تسهیل کنندگانی که می‌توانند فرآیند خرید را آسان کنند، به بهبود وبسایت فروشگاهی خود بپردازید. از آن جمله می‌توان به PayPal، Stripe و Amazon در کشورهای مختلف اشاره نمود. 
  • از کمترین تعداد فیلد اجباری برای پر کردن توسط کاربر برای رسیدن به صفحه پرداخت استفاده کنید تا تمایل کاربر برای تکمیل این مرحله بالا برود. 

راه حل; ساده کردن فرآیند پرداخت الکترونیک

  • حتما یک صفحه پرداخت داشته باشید و هرگز از چندین صفحه پرداخت آنلاین برای وبسایت خود استفاده نکنید. سعی کنید از درگاه های معتبری که در سال‌های اخیر جواب اعتماد مشتریان را داده است، استفاده کنید.
  • بااین‌حال می‌توانید فرآیند و صفحه پرداخت آنلاین وبسایت خود را به صورت شخصی طراحی کرده و در خلال آن از تجربیات کاربران و دیگر وبسایت‌ها هم استفاده کنید. 

ضعف در عکاسی و توضیحات ناقص محصولات

تصاویر بسیاری از محصولات را می‌توان به‌صورت رایگان در فضای مجازی پیدا کرد. اما بخش عمده‌ای از آنها تصاویری بی‌کیفیت هستند که مشتری را از خرید منصرف می‌کنند. بنابراین سعی کنید از عکاسان حرفه‌ای و درج تصاویر با کیفیت و جذاب برای کاربران استفاده کنید. تصاویر تنها موارد حیاتی برای فروش محصولات به‌صورت آنلاین نیستند. توضیحات مناسب، کاربردی و به اندازه برای معرفی هرکدام از محصولات نیز از دیگر موارد حیاتی ارائه محتوای درست هستند.

راه حل; کیفیت بالای محتوا، ارزش برند شما را بالا می‌برد.

استفاده چند تصویر باکیفیت و متفاوت از یک محصول، تأثیر بسزایی در ذهن مخاطب خواهید گذاشت. محصولات سایت شما باید تصاویری از زوایای متفاوت داشته باشند و در توضیحات این محصولات باید نکات کلیدی مربوط به آنها قید شود.

نتایج موتورهای جستجو قادرند یک کسب و کار اینترنتی را زمین بزنند!!!

  • تحقیقاتی که PowerReviews انجام داده نشان می‌دهد که 35 درصد از کسانی‌که قصد مسافرت دارند، پروسه مسافرت خود را با جستجو در گوگل، بینگ و ... آغاز می‌کنند!
  • وبسایت آمازون در این زمینه نیز موفق عمل کرده و توانسته با بدست آوردن رتبه‌های خوب در گوگل به فروش بالای تورهای مسافرتی خود برسد!
  •  اگر سایت شما ترافیک نداشته باشد بقای آن محال است. یکی از مهم‌ترین رموز موفقیت بسیاری از سایت‌ها، ظاهر شدن در نتایج اولیه موتورهای جستجو است که باعث می‌شود میزان بازدید صفحات سایت بالا برود.

راه حل; سئو! بهینه سازی صفحات سایت برای موتورهای جستجو

قاعدتا عبارت "سئوی سایت" را بارها شنیده‌اید. سئو به مجموعه تمامی عوامل کلیدی که باعث می‌شود صفحات وبسایتی در نتایج ابتدایی گوگل ظاهر شود، گفته می‌شود.

برای این کار باید:

  • از کلمات کلیدی خاص در متن و محتوای تولیدی خود استفاده کنید.
  • عملکرد سایت خود را در هر مقطع مورد بررسی قرار دهید. مثلا همواره باید تست سرعت از صفحات سایت بگیرید و مراقب باشید که سرعت لودینگ صفحاتتان پایین نیامده باشد. 
  • در کنار سایت، از یک وبلاگ برای بارگذاری مطالب خاص‌تر استفاده کنید. 
  • فروشگاه‌های اینترنتی که سئوی خوبی ندارند نمی‌توانند انتظار فعالیت بالا در فضای اینترنت را داشته باشند. 
  • شاید مدیران برخی از سایتها بتوانند با تبلیغات، بازدید خود را افزایش دهند اما باید این نکته را بیاد داشته باشند که هزینه این تبلیغات بسیار بالاست و اگر همان هزینه را خرج تیمی کنند که از تجارب کافی در زمینه سئو برخوردارند، پیشرفت بیشتری خواهند داشت. 

راه حل; داشتن استراتژی بازاریابی تجارت الکترونیک 

  • یکی از راه‌هایی که می‌توانید همواره روی آن حساب کنید تبلیغات است. این تبلیغات می‌تواند در موتورهای جستجو، شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های دیگر صورت بگیرد.
  • فراموش نکنید تبلیغات علاوه بر بازدیدی که برای صفحات شما به ارمغان می‌آورد، به برندینگ شما نیز کمک میکند. 
  • از وبلاگ و شبکه‌های اجتماعی غافل نشوید. این دو بستر می‌تواند معرف‌های فوق‌العاده‌ای برای کسب‌وکار شما باشند. خصوصا اگر محتواهایی که تولید می‌کنید، بهینه و در خدمت نیازهای مشتری باشد. 

در آخر بازهم به این نتیجه می‌رسیم که راه‌اندازی یک کسب‌وکار الکترونیکی با 50 دلار عملا غیرممکن است و برای پیروز شدن در این صنعت و پیشی گرفتن از رغبا و جلوگیری از شکست در هر مرحله از کار، باید عوامل مختلفی را درکنارهم رعایت کرد و همواره به‌روز بود.

منبع

https://www.theecommerce.com/blog/why-ecommerce-businesses-fail

    نظر شما
    لطفاً کد امنیتی که در عکس نشان داده شده، را وارد کنید کد امنیتی:
    نظرات کاربران

    دسته بندی تی مگ